Isztambul robbantás

1 day agoRobbanás történt Isztambulban többen meghaltak. Eddig 23329 alkalommal nézték meg.


Gp6ajdt9cesmzm

A nagyszabású akciót az ország öt tartományában hajtották végre.

. 9 hours agoBeismerő vallomást tett az a fiatal szíriai állampolgárságú nő akit a hat halálos áldozatot és 81 sebesültet követelő isztambuli robbantás elkövetésével gyanúsítanak írta a. Robbanás rázta meg a török nagyváros Istiklal bevásárlóutcáját. 16 hours agoElfogták az isztambuli terrortámadás vezérét.

1 day agoHalálos robbantás volt Törökország legnagyobb városában Isztambul központjában a zsúfolt sétálóutcán. 1 day agoIsmeretlen eredetű robbanás történt vasárnap délután helyi idő szerint 1620 közép-európai idő szerint 1420 körül Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon. 11 hours agoA vasárnapi merényletben 6 ember meghalt és legalább 81-en megsebesültek közülük ketten súlyos állapotban vannak.

A detonáció legalább 6 embert megölt és 53-at. Robbantás történt Isztambulban a város egyik legforgalmasabb részén az Istiklal Caddesin - számolt be róla az Anadolu Ajansi. A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni.

A detonációnak hat halálos áldozata és számos - a. Isztambuli robbantás érkeznek a rendőrök. 17 hours agoA török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni Munkáspárt PKK terrorszervezethez.

13 hours agoVasárnap délután közép-európai idő szerint 1420 körül robbanás történt Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon. A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a. 1 day agoTöbben megsérültek amikor robbanás történt Isztambul egyik legforgalmasabb negyedében vasárnap kora délután 13 óra 20 perc körül.

Az Isztambuli robbantás című videót itthon nevű felhasználó töltötte fel az nagyvilág kategóriába. 16 hours agoMTI 2022. Egy Twitter felhasználó megörökítette magát a.

Kapcsolódó cikkek a témában. Kövesse az Indexet Facebookon is. 1 day agoIsztambul a rendőrség lezárta a robbanás helyszínét - Szerzői jogok Anadolu.

Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás. A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő. 1 day agoRobbantás történt nemrég Isztambulban és az első videók is felkerültek a Twitterre a robbantásról és az utána lévő helyzetről is.

November 14 hétfő 0704. 1 day agoA detonáció közép-európai idő szerint 1420 óra körül történt Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon. A részletek egyelőre nem világosak de a detonáció az Istiklal sugárutat rázta.

Több halálos áldozata és sérültje van. 1 day agoPortfolio 2022. Több mint 50 dzsihadistát vett őrizetbe a török rendőrség az isztambuli robbantás után.

A török hatóságok több gyanúsítottat letartóztattak a. A BBC a helyi sajtóra hivatkozva azt. A rendőrség még vizsgálja a detonáció körülményeit de feltehetően.

1 day agoRobbantás történt Isztambul belvárosában hatan meghaltak több mint 50-en pedig megsebesültek. 1 day agoCikkünk frissül. 1 day agoAhogy korábban megírtuk robbanás történt vasárnap délután Isztambul belvárosában egyelőre tisztázatlan okból.

A török elnök valószínűsíti hogy terrortámadás történt. Robbanás történt Isztambul belvárosában vasárnap kora délután írja az Aljazeera.


Iht9kjbywc63om


B45yi4knt7i5mm


Ei044kuomy 56m


Wwlh6h8hxjp63m


Sbcr0enafp7 M


Nbzy9quqfhae2m


E3fike N Rpscm


Ba587hqlysyojm


Iwtzspyv3za62m


Xg0xwvbdmt66tm


Hoxs1oq68lotmm


Mwmclzidtyrlvm


3stuyxn0ticu M


Usko452 Wk4fm


E S58hfsgntuim


Tbzufhw Ojzxkm


Nmd4jezu4mldfm


N4mfusl7b6995m


Uj4lzyse5s3dim

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel